Frokost i naturen
Regattapavillonen-19-14.jpg
Restauratør Siggi halbjørnsson til højre præsenterer nogle af sommerretterne sammen med sit personale. Foto: Foto: Kaj Bonne.
Spisning på Regattapavillonen kan kombineres med bådtur

Så snart vejret giver bare den mindste mulighed for det får mange danske travlt med at sidde udenfor og spise. Og det er der blevet ekstra god mulighed for i år på Regattapavillonen ved Bagsværd Sø.

For at tage hul på sommeren har restauratør Siggi Halbjørnsson valgt at præsentere en 3-retters menu til 215,- kr., og med vinmenu bestående af 1 glas hvidvin, 2 glas rødvin er prisen 300 kr. i alt.

-Når vi har gæster til f.eks. bryllup, firmaskovtur eller anden familiefest er det meget naturligt også at tage en sejltur med Bådfarten, som vi har et rigtigt godt samarbejde med. Sidder man en sommerdag i vor restaurant eller på terrassen, er der fri underholdning på søen, hvor flere ”olympiske guldmedaljer” i robåde træner til frit skue, siger Siggi Halbjørnsson.

I vort køkken har vi i år satset på en fusion mellem det nordiske, det klassiske og det fransk/italienske.

Restauranten har nu åbent hver dag fra kl. 11,30 til 22,00.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top