Kvickly brygger på livet løs
Den nye påskeøl får tre nye følgesvende

I julen kastede Kvickly Buddinge sig ind på det spirende danske ølmarked med en juleøl under navnet ”Buddinge No.1”. Der blev brygget 1.600 halvlitersflasker, og alle blev solgt.
I øjeblikket sælger varehuset så ”Buddinge No. 2”: – Også her har vi fået brygget 1.600 flasker. Vi har allerede solgt 400, og jeg er ikke i tvivl om, at vi får solgt dem alle, siger varehuschef Kenneth Mattsson.
Påskebryggen er en livlig krabat med en styrke på 7 prcoent. Den brygges på Grauballe Bryghus ved Silkeborg, og øllen er udviklet i samarbejde mellem Kvickly-varehuscheferne Lars Agesen og Kenneth Mattsson samt brygmester William Frank. Øllen har tydelige noter af forårsblomster og meget frisk i sit smagsmæssige udtryk.
Kvickly Buddinge sender snart tre grill-øl på markedet: – Det sker i uge 19 eller 20. Vi har fået lavet en chiliøl og en røget øl, begge er på 7 procent, og så har fået lavet en almindelig pilsner med en styrke på 4,6, og den er særligt egnet til grillmad, lover Kenneth Mattsson.
Efter sommerferien følger en økologisk bryg, der skal markere, at det er 25 år siden, at øko-mærket blev lanceret.​

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top