Engleblide stemmer på Rådhuset
Lucia3-51.jpg
Børnehavebørnene fra Blomsterhaven, Sommerfuglen og Ved Fortet sang ”Under stjernerne på himlen”. Foto: Victor Viemose Andersen.
-

50 børn sang julen ind i det traditionelle luciaoptog

En ny sang kom med på programmet, da et halvt hundrede børn fra Blomsterhaven, Sommerfuglen og Ved Fortet deltog i det traditionelle luciaoptog på Gladsaxe Rådhus i tirsdags.
Det var børnene i Blomsterhaven, som ønskede at få lov til at synge Tommy See-bachs ”Under stjernerne på himlen”, fordi den passede godt til, at de var i gang med at lære om planeterne, fortæller pædagogisk konsulent Annette Quist Jeppesen.
Børnene fra de to andre børnehaver lærte også sangen. Alle børnene øvede derhjemme med forældrene, i børnehusene sammen med deres pædagoger og en enkelt dag på Musikskolen sammen med Tine Simpria Olsen.
Da de hen ved 50 børn gik ind i Rådhushallen, var det første gang, at de var sammen på samme tid. Ikke desto mindre lød de klare, lyse børnestemmer bedre end nogensinde før, og med strålende øjne sang de ”Santa Lucia”, ”Under stjernerne på himlen”, ”Fire strømper uden fod” og ”Det er risengrød”.
Efterfølgende havde Sussi Frølich sørget for juice og æbleskiver til børnene. Og nu er det så blevet rigtig jul i Gladsaxe – igen i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top