Torsdag 24. august 2017
blomster-cafe-49-16
Mustapha Sherif, indehaveren af Blomster Café på Frederiksborgvej nær Gladsaxevej, står med to flotte bukketter, som han netop havde bundet. Foto: Kaj Bonne.
Få en sludder i blomsterhavet
-
Skrevet af Jan Løfberg - 6. december 2016, 08:46:48

Blomster Café på Frederiksborgvej giver sig tid til at hygge om kunderne

Julen står for døren. Det ved Mustapha Sherif, indehaver af Blomster Café på Frederiksborgvej 221. I sin butik i Søborghus lige nær ved krydset mellem Gladsaxevej/Vangedevej/Søborg Hovedgade har han kreeret juledekorationer i alle mulige størrelser.
Mustapha Sherif er uddannet blomsterbinder, og det ses tydeligt rundt om i butikken, at håndelaget er i orden. Det vidner de mange smukke buketter og dekorationer om. Blomster Café er et sandt blomsterhav og et overflødighedshorn af farver.
– Jeg åbnede for syv måneder siden, og jeg ligger lige ved busstopstedet. Mange folk er kommet ind i butikken, fordi de fra bussen har set mine blomster, fortæller Mustapha Sherif, der altid er parat til at snakke med kunderne, som altid kan sætte sig ned i butikken og få skænket en kop kaffe og få en sludder.
– Meningen er, at det skal være hyggeligt for folk at komme her, siger indehaveren.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER