Torsdag 24. august 2017
jul-i-hjertet-06-49-16
Foto: Kaj Bonne.
Julemanden har mange fans
-
Skrevet af Jan Løfberg - 6. december 2016, 08:48:34

Der skulle et ordentligt babu-babu til, før Julemanden vågnede, da han mødte Søborgs børn

Vi danskere tror ikke på ret mange andre end Julemanden. Og det er der en god grund til, for Julemanden kommer kun med det gode. Alle de andre kloge mænd, som vi er blevet ”lokket” til at tro på, er ikke nær så gavmilde. Derfor har Julemanden mange fans. Da han kom på besøg i Søborgs Hjerte i lørdags, stod fansene i lange rækker og ventede på ham. Han snorkboblede, da han ankom i en gammel brandbil fra Gladsaxe Brandvæsen sammen med Gladsaxe Pigegarde. Selv ikke de vildeste børneskrål kunne vække ham, men da chaufføren af brandbilen trykkede på sit ”babu-horn”, så vågnede han.
Julemanden standsede på pladsen ved Vilhelm Bergsøes Allé, hvor han delte julegaver ud til rollingerne. Med i sin slipstrøm havde Julemanden en stribe dygtige nissedansere fra AL-danseinstitut, som lærte alle at danse om juletræet.
Mange Søborg-borgere fornøjede sig i det gode, men kolde vejr. De drak glögg og spiste æbleskiver til, og børnene tog for sig af julegodterne. Så nu har julen 2016 fået en forrygende start. I hvert fald i Søborgs Hjerte.
jul-i-hjertet-03-49-16

jul-i-hjertet-09-49-16

jul-i-hjertet-12-49-16

jul-i-hjertet-14-49-16

jul-i-hjertet-24-49-16

jul-i-hjertet-25-49-16
Foto: Kaj Bonne. Se flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER