Søndag 20. august 2017
Mand skudt i Rundgården
-
Skrevet af Jan Løfberg - 5. december 2016, 15:21:29

En 33-årig mand blev ramt af skud tidlig mandag morgen

En ny skudepisode har ramt Gladsaxe Kommune. Tidlig mandag morgen kl. 5.16 modtog 112 en anmeldelse. Politiet nåede hurtigt frem til Rundgården i Søborg på Gustav Wieds Vej, hvor der var blevet affyret flere skud. En mand var blevet ramt af et enkelt skud og blev i hast kørt til Rigshospitalets Traumecenter.
– Han blev opereret, og hans tilstand er nu stabil. Der er tale om en 33-årig, som vi kender i forvejen, men intet tyder på, at skyderiet er banderelateret, siger Hans Christian Tonnesen, efterforskningsleder ved Københavns Vestegns Politi.
Politiet havde ved redaktionens slutning endnu ikke talt med offeret. Efterforskningen er i gang, og politiet leder efter tekniske beviser i sagen, ligesom man skal interviewe eventuelle vidner i sagen.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER