Tirsdag 24. oktober 2017
dmh-hold-2016
De mange svømmere fra Gladsaxe leverede varen ved de danske holdmesterskaber og sikrede oprykningen til den bedste række. Foto: Privat.
Oprykning til svømmeligaen
-
Skrevet af / - 27. december 2016, 09:36:43

Hurtigt comeback til den bedste række

Gladsaxe Svømmeklub svømmede om oprykning til landets bedste række, ved de danske holdmesterskaber i Horsens. Og det gave det ønskede resultat: Oprykning.
Der var i alt ni forskellige klubber repræsenteret til stævnet, som skulle kæmpe om op -og nedrykning.
Gladsaxe havde sendt 24 svømmere af sted, som repræsenterede klubben på fineste vis. Det stod tidligt i weekenden klart, at Gladsaxe ville rykke op, og at det samtidig ville blive en tæt kamp med Triton Ballerup om at vinde divisionen i år. Her trak Gladsaxe dog det korteste strå efter en tæt kamp henover hele weekenden.
– Vi er tilbage i svømmeligaen efter at have være ude af den fineste liga i et år. I vores overbevisning hører vi hjemme i svømmeligaen, og vi vil kæmpe for at blive i svømmeligaen. På sigt satser vi på at være med i medaljekampen, siger elitetræner Stefan Hansen. Gladsaxe-svømmerne kan nu se frem til en velfortjent juleferie på en lille uges tid, inden træningen frem mod Danish Open genoptages.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER