Pyt med cyklisterne
Parkering-02-49-16.jpg
Få meter væk er der parkeringspladser, men bilisterne foretrækker at skille sig af med bilen ved at parkere den på cykelstien til gene forc cyklisterne. Foto: Kaj Bonne.
-

P-reglerne overtrædes ved hæveautomater

Lige henne om hjørnet – sådan ca. 20 meter væk – er der parkeringspladser. Men en del bilister vil hellere parkere bilen på en del af cykelstien, når de skal hen for at hæve penge i den bankautomat, der ligger i bygningen på hjørnet af Runebergs Alle og Søborg Hovedgade.
Cykelstien ligger jo også tæt på Søborg Skole, så trafiksikkerheden for cyklende skolebørn formindskes også, når bilerne bare parkeres i båsen, hvor der også er markeret med pile, at her skal højre svingende køretøjer placere sig. Problemet er fuldkommen det samme i modsatte køreretning lidt længere oppe ad Søborg Hovedgade ved Carl Blochs Allé, hvor der også er en hæveautomat. Her er der også en p-plads få meter væk.

1 kommentar om “Pyt med cyklisterne”

  1. Niels Henningsen siger:

    Det er jo ikke alene generende, men rent faktisk også ulovligt at parkere på cykelstierne…og problemet er desværre ikke kun ved de nævnte hæveautomater, det ses mange steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top