Tirsdag 22. august 2017
Hundepatrulje fangede flugtbilist
-
Skrevet af / - 21. marts 2017, 09:09:25

Lørdag 11. marts kl. 02.05 skete en soloulykke på Hillerødmotorvejen nær Søborg, da en 38-årig kvindelig bilist med høj hastighed påkørte et autoværn og fortsatte ind under en motorvejsbro, hvor bilen standsede som følge af ulykken. Et vidne havde set kvinden stige ud af bilen og løbe fra stedet, hvorfor en hundepatrulje, der ankom til ulykkesstedet kort tid efter, hurtigt påbegyndte søgning af kvinden. En hund fik hurtigt færten af kvinden og markerede, hvorefter kvinden blev anholdt. Kvinden blev ved anholdelsen testet positivt for at være påvirket af alkohol.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER