Lørdag 21. oktober 2017
gladsaxe ishockey kamp
Foto: Lasse Troelsen
Semifinalekamp udsat
En ukampdygtig isbil bliver grunden til, at Gladsaxe Bears ikke får lov at spille den første vigtige semifinalekamp på hjemmebane
Skrevet af Dorthe Brandborg - 14. marts 2017, 14:49:11

I weekenden måtte GKF stoppe deres allerede igangværende konkurrence, da isbilen lækkede kølervæske. Nu går det så ud over Gladsaxe Bears, der ellers skulle spille deres første semifinalekamp i 1. division onsdag den 15. marts på hjemmebanen. Men det kommer ikke til at ske. Isbilen er ikke blevet fikset, så nu kommer holdet i stedet til at spille de to første kampe i Hvidovre den 17/3 kl. 20.00 og den 18/3 kl 19.00. Den første hjemmekamp bliver tirsdag den 21/3 kl 19.45

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER