Lørdag 29. april 2017
Stærkeste Klasse 04 13-17
Eleverne fra 7. klasse fik bevist, at den fysiske form faktisk har det fint. De 4.000 meter blev tilbagelagt på ca. 15 minutter. Der skulle bruges tid til at få gang i ergometrene, når man skiftede, men så gik det også stærkt. Foto: Kaj Bonne.
Skole OL venter
Elever fra Gladsaxe Privatskole og Stengård Skole skal til Aarhus
Skrevet af Niels Rasmussen - 28. marts 2017, 09:57:58

De knoklede løs, så de var helt færdige, de jublede og heppede på klassekammeraterne. Og nu skal nogle af dem til Skole OL i Aarhus midt i juni. 6. C fra Stengård Skole og 7. klasse fra Gladsaxe
Privatskole var bedst, da der i torsdags var mesterskaber i ergometer-roning i Bagsværd Roklub.
Distancen var 4.000 meter, og der var lavet stafethold med 10 deltagere, så man roede 200 meter og blev afløst. Det gentog sig to gange. Så det var vigtigt at skifte godt. Der blev ind i mellem leveret resultater, der viste, at nogle af eleverne med stort udbytte ville kunne begå sig i en roklub.
Roning er kommet på programmet ved Skole OL. Tidligere var der kun atletik, men nu er roning, eSport og svømning også med. Så der ventes 8.000 elever til finalestævnet i Aarhus. Det hele er delt ud over fire dage.
Vinderne fra Gladsaxe er nu inviteret til at komme i roklubben og træne både udholdenhed og skift før finalerne i Aarhus.
Der var 300 elever med i torsdags. Lidt færre end i fjor. Og det så ud som om dem, der blev væk, snød sig selv for en oplevelse.
Se flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
HÅNDVÆRKERGUIDEN
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER