Lørdag 21. oktober 2017
Tyveri ved fremvisning i Bagsværd mm.
-
Skrevet af / - 13. marts 2017, 16:40:35

Mandag 6. marts kl. 8.45 anmeldte en borger, at hun havde fået stjålet sit smykkeskrin til et åbent hus-arrangement i sit hjem på Skovdiget i Bagsværd, mens en ejendomsmægler fremviste huset for flere besøgende.

Forsøg på røveri på Buddingevej
Mandag 6. marts kl. 9.20 forsøgte en 13-årig dreng at begå røveri mod en kiosk på Buddingevej i Søborg. Drengen gik ind i kiosken og bad kioskejeren om at udlevere alle pengene fra kasseapparatet, mens han truede ham med en dolk. Kioskejeren fik drengen afvæbnet og tilbageholdt ham, til politiet kom og overtog sagen.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER