Mandag 26. juni 2017
Fædrene hyldes
Fotoudstilling i Bibliografen
Skrevet af Niels Rasmussen - 10. april 2017, 19:42:53

De fleste kan nok huske det. Mødet med fars verden, hvor slipset, manchetknapperne og duften af aftershave alt sammen var mødet med noget nyt og voksent.
I foråret hylder Gladsaxe Bibliotekerne fædrene og undersøger faderrollen. Derfor slår Bibliografen nu dørene op til fotografen Susanne Mertz’ nærværende og autentiske fotoudstilling ”Fædre og deres børn”, som kan opleves fra april til juni 2017.

Med fotoudstillingen ”Fædre og deres børn” ønsker Susanne Mertz at flytte fokus fra mor og barn-relationen til den moderne faderkærlighed og viser et nutidigt billede af, hvordan faderrollen i de sidste årtier har udviklet sig fra den autoritære patriark og til rollen som en nærværende og omsorgsfuld forælder.

Susanne Mertz blev udlært som fotograf hos Rigmor Mydtskov og Steen Rønne i 1967 og har både arbejdet som selvstændig freelance fotograf samt undervist i fotografi på Kunstakademiet og på Krogerup Højskole. Desuden har hun illustreret bøger og udgivet flere fotobøger.
Udstillingen ”Fædre og deres børn” kan opleves gratis i Bibliografen fra 4. april – 6. juni 2017 i åbningstiden.
Læs mere på gladsaxe.dk/bibliotek

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER