Lørdag 29. april 2017
Fodbold 06 16-17
De lyseblå fra Høje Gladsaxe førte 1-0, men FC Søborg endte med at vinde kampen med 2-1 og er klar til næste runde. Foto: Kaj Bonne
FC Søborg flot fra start
Sejr i turnering og pokalkamp
Skrevet af Niels Rasmussen - 18. april 2017, 09:41:56

Turneringspremieren for FC Søborg i serie 5 gav en sejr over reserveholdet fra IF Bytoften. Og pokalkampen mod Høje Gladsaxe blev vundet med 2-1 efter at HGI havde ført 1-0.
Så humøret er højt i den nystartede klub, der holder til på Vadgård Skoles bane.

Pokalkampen mod HGI på kunstgræsbanen på Gladsaxe Stadion bød på en masse god fodbold fra begge holds side. Det var tydeligt, at de to hold råder over spillere med et fint teknisk og taktisk niveau. Der blev gået til stålet på den fair måde.

FC Søborg skal i næste runde møde Brøndby Strand på Vadgård Skole.
-Mens det går fint for herreholdet, måtte vi desværre konstatere, at dameafdelingen bød på en enorm skuffelse. Spillerne kunne slet ikke finde ud af, at de skulle betale kontingent, så 1. april måtte vi lukke den afdeling, siger formand Christoffer Granum.

-Vi havde også et godt U17-hold, men her fik så mange spillere travlt med studier, at der ikke var basis for at fortsætte.

-Til gengæld får vi gang i et 8-mands hold for old boys og til vinter får vi et futsalhold, siger Christoffer Granum.
IF Bytoftens bedste hold fra serie 4 mødte serie 5-holdet fra Barberen FF, der spiller i Hedehusene, og her endte kampen med en sejr på 3-2 til Bytoften. Benjamin Rasmussen med en fin fortid i håndbold scorede to gange, og FC Bytoften førte 3-0 før Barberen fik reduceret.

-Vi møder Gørslev fra serie 2 i næste runde 2. maj på hjemmebane. Vi har jo regnet ud at 10 sejre fører os i europæiske fodbold, griner klubformand Thomas Dreyer.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
HÅNDVÆRKERGUIDEN
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER