Tirsdag 22. august 2017
Hjemløse i Gladsaxe
Susanne Damsgaard, By-og regionsrådskandidat, Dansk Folkeparti Gladsaxe/Region Hovedstaden Ankestyrelsen har netop offentliggjort en undersøgelse, der viser, at 62% af landets kommuner kun tilbyder at lave en handleplan til de hjemløse, der bor på forsorgshjem eller lignende. Kun 37% laver en handleplan for alle kommunens hjemløse, som Servicelovens paragraf 141 foreskriver. Hvordan er procenterne fordelt i […]
Skrevet af Susanne Damsgaard - 10. april 2017, 19:56:14

Susanne Damsgaard, By-og regionsrådskandidat, Dansk Folkeparti Gladsaxe/Region Hovedstaden

Ankestyrelsen har netop offentliggjort en undersøgelse, der viser, at 62% af landets kommuner kun tilbyder at lave en handleplan til de hjemløse, der bor på forsorgshjem eller lignende. Kun 37% laver en handleplan for alle kommunens hjemløse, som Servicelovens paragraf 141 foreskriver.
Hvordan er procenterne fordelt i Gladsaxe Kommune?

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER