Søndag 20. august 2017
Liste A har kandidaterne klar
Urafstemning frem til 26. april
Skrevet af / - 4. april 2017, 10:12:54

Alle de socialdemokratiske kandidater til byrådet præsenterede sig torsdag . 30. marts for partimedlemmerne. Der skal nu være urafstemning blandt alle medlemmer. Resultatet af urafstemningen bliver optalt 26. april og offentliggøres samme aften for kandidater og partimedlemmer.
a-holdet
På billedet ses borgmesterkandidat Trine Græse sammen med alle de socialdemokratiske kandidater: Henrik Andersen, Bjarne Henriksen, Kristine Henriksen, Leon Friis Jørgensen, Tom Vang Knudsen, Jakob Skovgaard Koed, Anna Maria Kølner-Augustson, Peter Berg Nellemann, Allan Olsen, Henrik V. Pedersen, Ole Skrald Rasmussen, Martin Samsing, Katrine Skov, Lene Svendborg, Ole Terkelsen, Lise Tønner.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER