Lørdag 21. oktober 2017
Spekulanternes paradis
Gladsaxe bliver et paradis for byggespekulanter, hvis byrådets planer om en ”fortætningspolitik” gennemføres.
Skrevet af Frank Dahlgaard - 18. april 2017, 08:21:05

Gladsaxe bliver et paradis for byggespekulanter, hvis byrådets planer om en ”fortætningspolitik” gennemføres. Forslaget til ny kommuneplan indebærer nemlig, at der i fremtiden på mange villagrunde kan bygges boliger til to familier, hvor der i dag kun må være én familie. Dét fremgik af borgerhøringen på Rådhuset i torsdags.
Det er ubegribeligt, at kommunens røde partier kan støtte et sådant forslag. Helt personligt vil jeg tjene fedt, hvis byggereglerne ændres som planlagt. Mit hus og grund ved Bagsværd sø bliver flere millioner mere værd. Spekulanterne vil stå i kø for at købe min grund, nedrive mit nuværende smukke énfamilieshus og i stedet opføre en større bygning med plads til to familier. Jeg og de øvrige husejere i villakvartererne bliver rigere, men Gladsaxe bliver en mindre køn og mindre grøn kommune. Skal kommunen virkelig ødelægges med denne ”fortætning”?

Frank Dahlgaard, Bagsværd

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER