Lørdag 21. oktober 2017
bådfart
Per Kattrup (A) fra Furesø og bådsfartsudvalget, Ole Bondo (A) borgmester i Furesø, Sofia Osmani (C) borgmester i Lyngby-Taarbæk, Jakob Skovgaard Koed (A) fra Gladsaxe byråd og Karsten Lomholdt (C) fra Lyngby-Taarbæk og formand for bådfartsudvalget. Foto: Privat.
Bådfarten er i gang
Ny operatør har lavet mere overskuelig sejlplan
Skrevet af / - 9. maj 2017, 08:02:23

Onsdag eftermiddag var den røde løber rullet ud på Sorgenfrivej, hvor der var sejlads for borgmestre og venner af bådfarten, der sejler på Lyngby sø, Bagsværd sø og Furesø.
Efter at den gamle forpagter gik på pension er bådfarten fra årsskiftet drevet af Strömma, der også står for Canal Tours i København. Borgmestrene Ole Bondo og Sofia Osmani repræsenterede Furesø og Lyngby-Taarbæk, men byrådsmedlem og Jakob Skovgaard Koed, der også sidder i det tværkommunale bådfartsudvalg, repræsenterede Gladsaxe Kommune. Efter en kort reception med taler fra direktøren i Strömma Mads V. Olesen og formanden for bådfartsudvalget Karsten Lomholdt, var der en kort sejlture fra Lyngby til Bagsværd sø.
Bådfarten startede sin sejlads 29 april og sejler frem til 17 september. Den nye operatør har lavet en fornyet og mere overskuelig sejlplan på de 3 søer, samt renoverede faciliteter på Sorgenfrivej i Lyngby.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER