Lørdag 21. oktober 2017
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hos Nano Sushi er personalet parat til at efterkomme dine ønsker - og der er mange lækre muligheder. Foto: Kaj Bonne.
Spis bare løs
Nano Sushi på Søborg Hovedgade serverer delikatesserne efter ad libitum-princippet
Skrevet af Jan Løfberg - 20. juni 2017, 09:31:03

Hvis du har en yndlingssushi, så behøver du ikke at holde dig tilbage, når du besøger Nano Sushi, der åbnede for tre uger siden på Søborg Hovedgade 66.

– Vi kører et ad libitum-koncept, for det er vi en af de få sushirestauranter, der gør i området. Og da vi også er meget miljøbevidste, så opfordrer vi vores gæster til ikke at bestille mere end, hvad de kan spise, siger Chen fra Nano Sushi.

Er der for eksempel en særlig sushi, som du er helt vild med, så kan du bestille den lige så mange gange, som du har lyst til: – Sådan har mange børn det, så derfor holder vi også nogle fornuftige priser for de yngste, siger Chen.

– På vores hjemmeside kan man bestille sushi. Vi er netop på vej med fire specialtilbud på forskellige menuer, og så kan man også få take-away. Vores sushi er altid frisklavede, og vi bestræber os på at holde et højt kvalitetsniveau, siger Chen.

Du kan læse mere om den nye restaurant på www.nanosushi.dk

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER