Onsdag 26. juli 2017
Vind billetter til Grusomme mig 3
-
Skrevet af DB - 11. juli 2017, 07:38:51

Gru mister sit arbejde, men finder en bror! Netop som alt synes at gå godt for Gru, hans nye kone Lucy og de tre adopterede piger Margo, Edith og Agnes, ramler det hele. De bliver snydt af en ny superskurk ved navn Balthazar Bratt, og den fiasko fører til deres fyring som hemmelig agenter. Grus Minions glæder sig, for de håber, at Gru vil genoptage sin kriminelle karriere. Da han holder sig til loven og familien, vælger de gule Minions at gå deres egne veje – hvilket fører direkte i fængsel. Midt i ulykken får Gru imidlertid besked om, at han har en tvillingebror, som – uden hans vidende – er vokset op hos deres far i Freedonia. Glæden over at finde sin forvundne bror bliver dog blandet med en vis misundelse, for Dru er i modsætning til Gru charmerende, rig og har en flot gylden manke.

I samarbejde med United International Pictures udlodder avisen 1×4 billetter.

For at deltage i konkurrencen skal du svare på følgende:

Hvad hedder Grus gule hjælpere?
A. Umpalumpaer
B. Minions
C. De syv små dværge

Svaret skal sendes til kon@gladsaxebladet.dk med mærket ”Grusumme mig ” Svaret skal være avisen i hænde senest den 14. juli. Vinderne bliver offentliggjort i avisen tirsdag den 18. juli, hvorefter billetterne kan hentes på redaktionen, Søborg Hovedgade 79, 2860 Søborg.

Print This Post Print This Post

Comments are closed.

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER