Malerkunst på Telefonfabrikken
kunst.jpg
efteråret. Foto: Privat.
Fernisering 8. september

I september og oktober vises to nye udstillinger i Telefonfabrikken. Udstillere denne gang er 3 kunstnere fra Ishøj kunstforening samt 5 malere, Charlotte Helsted, Finn Ekman Jørgensen, Olaf Samson, Margit Skjoldborg samt Jøren Skjoldborg
Malerne udstiller deres værker i husets to store lyse gangarealer Gallerigangen og Hovedgangen.

Alle er velkomne til fernisering 8. september 2017 i husets Cafe Drop Inn fra 15.30 – 17.00 på Telefonvej 8 E. Hele året igennem kan man opleve skiftende udstillinger i Telefonfabrikken. Nye motiver, udstyk og farver til glæde for de mange gæster, som dagligt kommer igennem huset. Alle udstillinger planlægges i et samarbejde mellem kulturhusets medarbejdere og Kunstudvalget, som består af frivillige kunstinteresserede gæster i huset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top