Lørdag 23. september 2017
DHL Gladsaxe Byråd
Fra venstre er det Pia Skou (V), Kristine Henriksen (A), Karin Søjberg Holst (A), Michelle Fejø (LA), Peter Nellemann (A), Ebbe Skovsgaard (V), Katrine Skov (A), Trine Henriksen (Ø), Leon Friis (A), Kristian Niebuhr (O), Tom Vang Knudsen (A) og Gitte Greve (O), senere kom også Claus Wachmann (B) og Kim Wessel-Tolvig (V) og løb med. Foto: Privat
Byråd gik forrest – og løb DHL-stafet
Valgkampen lagt på hylden
Skrevet af / - 12. september 2017, 08:53:31

14 byrådsmedlemmer på tværs af partiskel havde lagt valgkampen på hylden for en stund og løb og gik sammen, da ca. 600 medarbejdere fordelt på 89 løbehold og 40 gå-hold stillede til start for Gladsaxe Kommune ved årets DHL-stafet i Fælledparken.

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER