Søndag 22. oktober 2017
Triumfvej-03-38-17
Fotovognen - med gul plade - havde travlt torsdag morgen på Triumfvej. Politiet ser igen og igen bilister køre alt for hurtigt forbi Stengård Skole. To bilister mistede kørekortet denne gang. Foto: Kaj Bonne.
Der røg kortet
To bilister mistede kørekortet, seks bilister fik et klip, og 18 fik en bøde, da politiet igen tjekkede farten
Skrevet af Jan Løfberg - 19. september 2017, 09:46:13

Masser af børn på cykel og skolepatruljer ved fodgængerovergange kan have en dæmpende virkning på folks indre fartdjævel, mens folk synes knap så agtpågivende, når der kun er skilt med påskriften ”30”.
I hvert fald blev forbløffende mange bilister noteret torsdag morgen, da Københavns Vestegns Politi for femte gang på tre og en halv uge foretog målinger ved Stengård Skole. Politiet havde allerede i forrige uge varslet, at man ville kigge forbi skolen på Triumfvej, fordi der generelt bliver kørt alt for stærkt. Politiet havde utvetydigt givet udtryk for, at man vil have farten ned.

Efter målingen kunne politiet torsdag middag afsløre følgende ubehagelige kendsgerninger på twitter: – Fotovogn ved Stengård Skole på Triumfvej i Gladsaxe i dag. 90% kørte pænt men 18 får bøde 6 får også klip og 2 skal til kørelærer.

Den forholdsvis høje overskridelsesprocent undrer og skuffer politiet: Torsdagens resultat skal endda ses på baggrund af, at bilen holder synligt og har målt på stedet flere gange siden skolestart.
Hvis ikke hastigheden kommer ned på Triumfvej, så må de fartgladeste bilister se frem til, at de mister kørekortet i nær fremtid. For politiet kommer tilbage

Print This Post Print This Post
2 kommentarer til “Der røg kortet
  1. Henning Pedersen skrev:

    Som beboer på Triumfvej har jeg og flere andre, gang på gang påpeget overfor kommunen, at de etablerede bump er alt for ringe, og absolut ikke bibringer til at farten nedbringes.
    Fotovognen kan jo ikke stå der altid, så endnu engang vil jeg opfordre til at der udføres nogle ordentlige, fartbegrænsende foranstaltninger – men som sædvanlig er kommunen nok “hørehæmmede”

  2. Guy Maburi skrev:

    Hej, det lyder som en fin aktion. Jeg håber politiet finder på at gøre det samme på Gladsaxevej – fx i Dalen ved Mars Alle hvor mange biler suser forbi med 80 km/t hver dag.

    Vh en beboer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER