Lørdag 23. september 2017
Wienerbal 03 05-17
Elegant? Ja! Svært? Nej, ikke hvis man følger undervisningen i Glad Dans, der indleder sæsonen i morgen. Fotoet er fra foreningens årlige nytårsbal. Foto: Kaj Bonne.
Sæsonstart for Glad Dans
Telefonfabrikken-Gladsaxe Kulturhus lægger gulv til, når Gladsaxes danseforening indleder sæsonen onsdag den 6. september
Skrevet af Jan Løfberg - 5. september 2017, 08:53:30

Der er ”Vild med dans”. Og så er der ”Glad Dans” i Gladsaxe. I hele denne måned kan du helt gratis hver onsdag møde frem til Glad Dans Gladsaxes arrangementer på Telefonfabrikken-Gladsaxe og opleve miljøet, dansene og undervisningen i foreningen. Sæsonen indledes i morgen, onsdag den 6. september kl. 19.30, og foreningen byder alle interesserede velkommen.

Glad Dans Gladsaxe har mange nye tiltag i år med fokus på to områder, som har stor betydning for borgerne i dagens Danmark og altså også Gladsaxe.

– Lægerne har sagt det i mange år, og alle ved det: motion er vigtigt for vores helbred og specielt for målgruppen 40-60 år kan vi i ”Glad Dans” tilbyde en både fornøjelig og meget interessant form for motion, nemlig vort store repertoire af danse, siger Bent Grolsted fra foreningen.

Glad Dans har også fokus på at modvirke egoismen i samfundet. Glad Dans’ repertoire indeholder mange historiske turdanse som nødvendiggør samarbejde i dansen, hvad enten dansen er til 4, 8, eller flere dansere.

– Ud over de ovennævnte moralske, men dog sande fordele, lever Glad Dans’ repertoire helt op til foreningens navn idet kendsgerningen er, at man bliver glad når man danser, og i det hele taget henvender vores forening sig til alle aldersgrupper, ved Bent Grolsted af årelang erfaring.

Dansene til foreningens store nytårsbal i januar er flotte, og nogle vil måske sige ”det får jeg aldrig lært.” Men det er helt forkert, Glad Dans Gladsaxe har eksaminerede danseinstruktører som legende let underviser i de trin, som nok ser vanskelige ud, men som hurtigt viser sig ganske lette.

Til foreningens danse er der altid levende musik der gør det meget nemmere at lære dansene. Musikken ledes af Rigsspillemand Steen Jagd Andersen.
Se mere på www.gladdans.dk

Print This Post Print This Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER