Koncert en pose blandede bolcher
Søborg Harmoniorkester/Gladsaxe Concert Band, spiller Efterårskoncert søndag 5. november kl. 15 i Grønnemose Skoles Festsal

Søborg Harmoniorkester er stiftede 22. oktober 1931. Dermed er Søborg Harmoniorkester et af de ældste amatør harmoniorkestre i Danmark, og måske endda det ældste private harmoniorkester.

Denne efterårskoncert har vi kaldt ”En pose blandet bolcher” og det er blandet musik Søborg Harmoniorkester disker op med denne eftermiddag.

I kan bl.a. høre Festmsuik der Stadt Wien af Richard Strauss, Suite af Drottningholmsmusiken, et potpourri fra Cats der er skrevet af Andrew Lloyd Webber og musik fra Band of Brothers.

Koncerten bliver dirigeret af orkesterets fast dirigent Peter Harbeck. Peter er uddannet mag. art. i musik fra Århus Universitet og har diplomeksamen og musikpædagogisk eksamen fra Nordjysk Musikkonservatorium med hovedfag klarinet. Peter var fast ansat 14 år som klarinettist i Den Kongelige Livgardes Musikkorps. Efter de 14 år skiftede han klarinetten ud med dirigentstokken og var dirigent 13 år samme sted.

Eftermiddagens konferencier, Mogens Wenzel Andreasen er oprindelig uddannet lærer.

Han er også uddannet cand. pæd. i musikvidenskab og har bl.a. været redaktør på Politikens forlag. Mogens var freelance medarbejder ved Danmarks Radios Musikafdeling 1975-1988, og huskes af mange fra den nordiske musikkonkurrence i TV, ”Kontrapunkt”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top