Linedance i Mørkhøj
Linedansere.jpg
Medlemmerne fra The Hill Dancers skal have gang i støvlerne på lørdag på Mørkhøj Skole. Foto: Privat.
Den lokale linedancerforening The Hill Dancers danser i Knæk Cancers tegn i Mørkhøj

Mørkhøj Skole på Ilbjerg Allé lægger gulv til lørdag den 28. oktober fra kl. 12 og ni timer frem, når den lokale linedancerforening The Hill Dancers holder et brag af en dansefest i anledning af Knæk Cancer-kampagnen.

Foreningen får besøg af Vikki Morris som kommer og giver nogle workshops. Hun er kendt for at udvikle dansene til ”My Pretty Belinda”, ”Your Loving Arms” og ”Some Girls Will”. Også Texas Square DJO og Emprie Sko kommer på besøg i Mørkhøj. Musikken dagen igennem styrer af DJ’en Mogens.

The Hill Dancers giver hele overskuddet til Knæk Cancer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top