Gladsaxes nye egnsteater Mungo Park er tilbage
untitled.jpg
Marianne Mortensen, Henrik Prip og Anders Budde Christensen spiller rollerne i Uledsaget. Foto: Mungo Park
-

I starten af året blev egnsteateraftalen skudt i gang mellem Mungo Park og Gladsaxe. Minimum 16 teaterforestillinger får Gladsaxe-borgerne nu om året, når Mungo Park rykker kulturpælene til byen og serverer underholdning i topklasse. Nu er de tilbage med hele fire forskellige forestillinger. Og flere på bedding til foråret. Mungo Park præsenterede i foråret tre forskellige forestillinger for Gladsaxe-publikummet, der strømmede til Grønnemose Skole ved Høje Gladsaxe Torv, hvor Mungo Parks Gladsaxe-scene ligger. Nu er teatret tilbage med endnu to forestillinger i løbet af november og december, og yderligere to forestillinger til januar og februar. De spiller også for skoler i skoletiden. Den første forestilling Uledsaget handler meget aktuelt om mennesker på flugt.

Hvad flygter de fra, hvor flygter de hen, og hvad drømmer de om? Hele holdet bag stykket Uledsaget har været ude og interviewe mænd, kvinder og børn – og forestillingen er en samlet collage, som i en rå stil fortæller de autentiske historier fra de rigtige menneskers liv. Uledsaget spiller 14. og 15. november kl. 20.

I samarbejde med Mungo Park udlodder avisen 5×2 billetter. Du skal blot svare på følgende:
Hvor optræder Mungo Park den 14.-15. november?
a) Grønnemose Skole
b) Gladsaxe Skole
c) GXU

Svaret sendes til kon@gladsaxebladet.dk med mærket ”Mungo Park”. Svaret skal være avisen i hænde senest den 10/11 kl. 10. Vinderne får direkte besked, hvorefter billetterne skal hentes på redaktionen på Søborg Hovedgade 79, 2860 Søborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top