Julemarked med kunst og kaffe
Kom i julestemning på Columbusvej

Lørdag 11. november er der julestemning på Columbusvej i Søborg! Emdruplund Kaffe Risteri og BellaArt har i samarbejde arrangeret dette første Julemarked.
Mange kunsthåndværkere præsenterer deres kunst og juleting ved spændende stande. Blandt udstillerne kan nævnes Brogaard-Design, Draperiet, Charlotte Mikkelsen, Anders Løvenwald, Kate le Dous, Shalini, Evy Wridt, Elsebeth Hutters og Nanni Theill. De laver alle unikakunst og kunsthåndværk af høj kvalitet. Man kan både se, kunstnernes normale kreationer, men der er selvfølgelig også julepynt og julegaveideer på standene.

Julebutik og Coffee-to-go
I BellaArts kendte butik med kunsthåndværk er der julepyntet, så det dufter og glimter. Fra 11. november og resten af november og december har vi julepynt, ideer til julegaver og til adventskalenderen.

Som bekendt sælger vi også specialkaffer fra Emdruplund Kaffe Risteri. Fyld posen med lækker Java, Colombia, Gayo Sumatra eller vores populære Espresso Krana.
Som noget nyt sælger BellaArt også Coffee-to-go. Du kan vælge en Latte Machiato, Cappucino, Wiener Melange – eller slet og ret en ren kop Emdruplund-kaffe. Få et rabatkort og tjen til en gratis kop (når du har købt 9).

Når man besøger julemarkedet den 11. november, kan man også opleve Kaffe-Søren, der rister den lækreste Mocca i hallen.

Columbusvej ligger lige overfor Gladsaxe Trafikplads, og på området ved risteriet er der parkeringspladser, så det er nemt at komme til markedet.
Der er gratis adgang fra kl. 10 til 16 – alle er velkomne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top