Fra Bach til Beatles via Brubech
bibliotek.jpg
Violin, en el-guitar og en trompet kan hver for sig - og af og til også sammen - levere gode musikalske bidrag. Foto: Privat.
Hovedbiblioteket klar med musiklytteklubber

Er du til Bach, Brubeck eller Beatles?

Så kom til en af de populære musiklytteklubber på Gladsaxe Hovedbibliotek på udvalgte onsdag aftener. Der er ledige pladser i både Klassisk-, Jazz- og Rocklytteklubben.
I klubberne kan du snakke om musik og dele dine musikalske interesser med ligesindede på udvalgte onsdag aftener. Det er gratis at deltage og du behøver ikke være musikekspert. Du skal bare være interesseret for musik.

Stemningen er uformel og hyggelig, og du får garanteret en ahaoplevelse eller to, når du hører musik, du ikke selv er faldet over.

Klassisk, rock og jazz
I den Klassiske lytteklub hører vi månedens værk og snakker om musikken i fællesskab. Programmet følger ofte det landsdækkende program, der udarbejdes i fællesskab med DR P2.

Emnerne i Rocklytteklubben fordeler sig bredt indenfor (og nogle lidt udenfor) rockens genrer. De musikalske emner besluttes af klubben i fællesskab og præsenteres af enten deltagerne eller musikbibliotekarerne.

I Jazzlytteklubben tager de musikalske emner på samme måde udgangspunkt i medlemmernes ønsker og interesser.

Onsdag aften – helt gratis
Alle klubberne foregår om onsdagen i de tidlige aftentimer, og programmet er lagt, så du har mulighed for at deltager i flere eller alle klubberne.

Se mere om hvilke emner, der har været på programmet, datoer for vinterens/forårets lytteklubber, samt hvordan du tilmelder dig på gladbib.dk/musiklytteklubber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top