Børn i bevægelse
Friske børn og unge byder op til dans i Farum Arena

For 16. år i træk åbner Farum Arena dørene til to gigantiske danseforestillinger for hele familien, når over 1000 dansebørn fra Danmarks største danseskole, AL DANS inviterer indenfor til et festfyrværkeri af et show med titlen Movie House lørdag 7. april kl. 10.

Der er garanteret underholdning for alle aldre, når figurer fra Minions, Cars, Trolls og vennerne fra Den Kæmpestore Pære fremfører et line up af hiphop, disco, akrobatik og showdance.
At nutidens børn bare spiller iPad og ser Netflix bliver for alvor dementeret, når Farum Arena overtages og indtages af flere hundrede danseglade børn i alle aldre, der byder op til et fire timer langt danseevent, når AL DANS’s årlige elevopvisning løber af stablen med et show for hele familien.

Ejerne af AL DANS, der har en række Danmarks- og verdensmeterskaber bag sig, Charlotte Søborg Mogensen og Jette Buus Lassen, håber på at mange lokale familier har lyst til at snuse til sportsgrenen ved at deltage i eventen og opleve den enorme energi og glæde, dans bringer, lige meget om man er 3 år og danser mini disco eller om man er 12 år og hip hop danser på internationalt konkurrenceniveau.

”Glæden ved at danse bør alle opleve. Man kan simpelthen ikke have en dårlig dag, når musikken spiller og man bevæger sig på gulvet sammen med sine venner”, udtaler de og fortæller, at man som publikum på lørdag vil opleve dans på alle niveauer, ligesom der bydes op til fælles dans, bilræs, trylleshow, ansigtsmaling og meget mere i løbet af de godt fire timer eventet varer.

Om aftenen kan man opleve nogle af Danmarks og verdens aller dygtigste ungdomsdansere inden for hiphop, disco og showdance ved det spektakulære show ”Grand Speciale” i Farum Arena. Du har måske været i biografen og se The Greatest Showman. Men det er ikke kun i ’over there’, at de store performere og volumiøse kostumer indtager scenerne. I Farum Arena kl. 18.30 kan du i to en halv time opleve et hæsblæsende show, hvor du bliver revet med af alt fra sprudlende cancanpiger og marionetdukker til artisteri og akrobatik i en parade af hip-hop, disco og ’moderne’ femme fatale moves i overdådige rober .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top