Gå jer til en hjertestarter
Hjerteforeningens-Landsindsamling-1.jpg

Landsindsamling, Hjerteforeningen. Brønshøj, 30/04-2017

Indsamlere kan prøve at få samlet penge ind, og så kan de måske være med til at skaffe hjertestartere, der kan sættes op i lokalområdet. Foto: Privat.
22. april bliver en væsentlig hjertedag i Gladsaxe, når Hjerteforeningen inviterer Gladsaxes indbyggere til at samle ind til fordel for hjertesagen. Større grupper af indsamlere modtager en gratis hjertestarter til opsætning efter eget valg.

Saml indsamlere nok til at gå 30 ruter ved Hjerteforeningens Landsindsamling den 22. april og få en gratis hjertestarter til gavn for Gladsaxes indbyggere. Sådan lyder opfordringen fra Hjerteforeningen.

– Hjertestartere er med til at redde liv, så det gør en vigtig forskel for vores kommune, hvis fx forældregrupper, naboer i boligforeninger eller medlemmer af sports- og spejderklubber samler en gruppe af indsamlere til vores landsindsamling den 22. april, siger Sven-Arne Røpke, frivilligkoordinator i Gladsaxe.

Alle grupper, der går i alt 30 ruter, modtager både en gratis hjertestarter til opsætning efter eget valg og samler samtidig ind til livsvigtig forskning i hjerte-kar-sygdomme og støtte til ramte og pårørende.

– Vi siger også tak til enkeltpersoner eller mindre grupper, fx veninder eller ægtepar, der vil støtte Hjerteforeningens Landsindsamling som indsamlere. Enhver håndsrækning er velkommen, siger Sven-Arne Røpke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top