Michael Falch spiller og synger på Gladsaxedagen
Udsigt til masser af musik publikum kan synge med på

Michael Falch folder sig ud i fuld vigør, når han lørdag 25. august indtager scenen og sætter skub i Gladsaxedagen.

Det bliver bl.a. til lyden af ’Mød mig i mørket’, ’Superlove’ og ’I et land uden høje bjerge’.

Michael Falch har jo også en vis lokal tilknytning. I 1994 skrev han AB-sangen. Han griber guitaren og mikrofonen om aftenen og leverer rytmer til de danseglade på Søborg Hovedgade, der vil blive fyldt med forskellige aktiviteter.

I år er der op imod 100 lokale foreninger og institutioner, der viser sig frem med mange forskellige spændende aktiviteter.

Dagen starter klokken 13, når borgmester Trine Græse byder velkommen og ridser sit forslag til næste års budget op – og når boderne og foreningsaktiviteterne lukker klokken 17, fortsætter underholdningen fra hovedscenen i Rådhushaven frem til kl. 23.
Politikerne i byrådet får i år udleveret oplægget et par dage før end tidligere, så de kan komme med bedre svar, når der skal diskuteres.

Summen på scenen
Mens Søborg Hovedgade og arealerne omkring Gladsaxe Rådhus summer af aktivitet, underholdning og politisk markedsstemning, vil Michael Falch slynge hits ud i højttalerne på scenen fra klokken 20.

Den erfarne musiker, der blandt andet har en fortid som frontmand i bandet Malurt bag sig, har oplevet en opblomstring i de senere år. Med sin medvirken i Toppen af Poppen og et nyt prisbelønnet album med titlen ’Pludselig Alting Samtidig’ fra 2016 har Michael Falch stablet et stort liveshow på benene sammen med Dét Band.

Med sig i bandet har Michael Falch sin sparringspartner gennem de sidste 12 år, guitaristen Lars Skjærbæk, Mikkel Damgaard på tangenter, den karismatiske scenemand og bassist Troels Skjærbæk samt den internationalt anerkendte århusianske trommeslager Peter Dombernowsky.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top