Kom og vær med til Høje GladsaxeLiv
Fra 12. maj til 8. juni omdannes Torvet i Høje Gladsaxe til en livlig plads

Plant krydderurter, fremstil papir og lav mad sammen med tre kunstnere og dine naboer fra Høje Gladsaxe. Der er højt til loftet og kun fantasien sætter grænserne, når de tre kunstnere går i gang sammen med jer. Sæt dit præg på pladsen – og nyd den gode mad imens.

Alle kan være med – unge som ældre.

Fredag 8. juni kl.16 inviteres til fernisering af Torvet sammen med borgmesteren, hvor man kan se resultatet af alle Høje GladsaxeLivs spændende workshops.

Fire store aktivitetsdage: 25. og 26. maj og 1. og 2. juni
Jesper Aabille vil afholde madevents i et udekøkken med urban pizzaovn på Høje Gladsaxe Torv.

Køkkenet er et kunstnerisk samarbejde med de unge fra Ung til Ung Fairplay og der vil i dagene foregå sociale madarrangementer for alle aldersgrupper, hvor alle kan byde ind med ingredienser og lave mad i fællesskab under åben himmel.

I forbindelse med kunstner Lisbeth Banks arbejde med elever fra Grønnemose Skole afholdes der offentlige værkstedsdage. Man kan være med til at fremstille papir af organiske materialer, som enhver husholdning producerer, f.eks. gulerodstoppe og kartoffelskræller. Papiret kan man bruge til at lave forunderlige og anderledes skulpturer.

Kunstner Peter Rørbæk introducerer til haverne i området omkring pladsen og trapperne i Høje Gladsaxe. Særligt lørdag . 26. maj fra kl. 11 er der åbent hus i området omkring Torvet.

Her kan du besøge Seniorklubberne, film- og videoklubben har filmfremvisning fra jazz, rock og popkoncerter. Mungo Park teateret kommer med en stand på torvet. Kig ind hos Beboerhuset Pulsen, UNiG Fairplay og Haraldskirken og hør om, hvad de laver.

På biblioteket kan du gå på opdagelse i udstillingen ”Havets hemmeligheder – i vikingernes fodspor på havets bund” og få information om bibliotekets mange tilbud.
Glæd dig til en forsommer fyldt med spændende aktiviteter og arrangementer i Høje Gladsaxe. Se mere om projektet og den samlede kalender på: www.voresHG.dk/hojegladsaxeliv og del dine billeder på #højegladsaxeliv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top