Rumeventyr og franske finurligheder
CestLaVieg.jpg
Jean-Pierre Bacri som festarrangøren Max i “C’est La Vie”. Foto: Another World Entertainment
Star Wars i Bibliografen

Stjernekrigen er tilbage i Bibliografen, og vores alle sammens yndlingssmugler, Han Solo, har fået sin helt egen film. ”Solo: A Star Wars Story” fortæller den spændende historie om Han Solos liv, før publikum for første gang mødte ham i Mos Eisley Cantina på ørkenplaneten Tatooine. Bare rolig! Hvis ovenstående ikke siger jer det fjerneste, kan filmen sagtens nydes uden foregående kendskab. ”Solo: A Star Wars Story” er i bund og grund en fremragende western hensat til det ydre rum, med hvad der dertil hører af helte, skurke og hæsblæsende actionsekvenser.
”Solo: A Star Wars Story” har premiere i Bibliografen onsdag 23. maj

Eric Toledano og Olivier Nakache, succesduoen bag det verdensomspændende hit, ”De urørlige”, er tilbage med en ny komedie, der hylder livet, kærligheden og kaosset derimellem.

For brud og brudgom er bryllupsdagen den vigtigste dag i livet. For den cateringansvarlige Max, fotografen Guy og entertaineren James derimod er det business as usual. De arbejder nemlig sammen med talrige andre medarbejdere på et smukt slot i udkanten af Paris, hvor håbefulde brudepar valfarter til for at fejre deres store dag. Pierre og Helena er netop sådan et par, der har bestemt sig for at sige ja til hinanden på slottet. Fra morgenstunden til langt ud på natten følger publikum deres ekstravagante bryllupsfest; både gennem øjnene på dem, som virkeliggør denne magiske oplevelse og alle bryllupsgæsterne. Og når nu det er en komedie, går alting selvfølgelig ikke helt som planlagt.

”C’est La Vie” har premiere i Bibliografen torsdag 24. maj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top