Test evnerne på jernhesten
Lyngby Cycle Club laver medaljeløb for 8-16 årige

På ungdomsfronten råder Danmark for tiden over nogle af verdens bedste landevejsryttere, der skaffer titler og hæder og ære.

Nu giver Lyngby Cycle Club i samarbejde med Danmarks Cykle Union og PostNord drenge og piger i alderen 8 til 16 år chancen for at finde ud af, om de har evnerne og talentet for at gøre sig gældende på jernhesten.

Lyngby Cycle Clubs medaljeløb afvikles 29. maj. Indskrivningen starter kl. 17.30 med start kl. 18.00.

Det eneste du skal gøre er at komme på din cykel med cykelhjelm, så vil vi afholde et løb på en 1,1km rundstrækning, og løbsdistancen vil være på ca. 5km, og det er gratis og deltage. Ved eventuelle spørgsmål så kontakt endelig Christian Ammitsøe på tlf. 4082 3608. Adressen er: DTU, Knuth-Winterfeldts Allé, 2800 Lyngby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top