Jazz i det fri
jazzfest.jpg
Sidste års jazzfest bragte mange swingdansere på asfalten. Med dette års musikprogram forventes byen at blive endnu mere levende. Foto: Privat.
Swingende Jazzfest skaber levende by på Søborg Hovedgade og i Slotsparken

Vejrguderne har sendt mange varme hilsner i denne sommer, og det ser ud som om der er flere på vej.

Så årets jazzfest på P-pladsen ved Erik Bøghs Alle fredag og lørdag og koncerterne søndag i Aldershvile Slotspark ser virkelig ud til at foregå under næsten idelle betingelser.

Sidste års jazzfest bragte mange swingdansere på asfalten. Med dette års musikprogram forventes byen at blive endnu mere levende.

For 8. år i træk afholdes der udendørs jazzfest i Gladsaxe. Over tre dage afvikler jazzklubben syv udendørs koncerter med fri entré. En god musikalsk tradition fortsætter – og med Gladsaxe Kommune, som sponsor.

Gladsaxe Jazzklub har indgået en flerårig samarbejdsaftale med Gladsaxe Kommune om afholdelse af udendørs jazzkoncerter – en direkte udløber af Byrådets kulturpolitik.
New Orleans Jazz, Blues, Swing, Jump og Jive og flere andre af jazzens genrer har kendetegnet de foregående års koncerter. Og det bliver der ikke ændret på med dette års program.

Over 50 professionelle musikere optræder fredag, lørdag og søndag på den overdækkede scene i henholdsvis Søborg og Aldershvile Slotspark.

Der vil også i år blive rejst et stort festtelt til det fremmødte publikum – så uanset vejrets lune, gennemføres alle koncerter. Med borde, stole og bænke både uden for og inden for i teltet vil der være skabt en helgardering for jazzfesten.
Flere og flere af jazzfestens gæster har de senere år benyttet anledningen til at gøre parkbesøget til en ’skovtur’.

Et godt søndagsvejr inspirerer til at medbringe egne tæpper, festivalstole, parasoller, klapborde og stole… og ikke mindst egne madkurve.

Naturligvis er der tænkt på muligheden for at kunne købe mad og drikkevarer under de tre jazzdage. Jazzklubben samarbejder fortsat med Konditoriet Grannys House, der vil være at finde på jazzarealet.

Også i år tilbydes der søndag formiddag i Slotsparken en cirkusforestilling for børn og voksne. Cirkus Panik præsenterer balancekunst, klovneri, jonglering, akrobatik, ild og dramatik.

Efter forestillingen slippes jazzen så løs.

Gladsaxe Jazzfest 2018 slutter søndag eftermiddag med en præsentation af jazzklubbens seneste CD-udgivelse. Den amerikanske bassist og vokalist, Kristin Korb, er hovedpersonen bag den nye plade, og hun medbringer til denne release-koncert nogle af sine bedste kolleger fra det dansk-svenske jazzmiljø.

Jazzklubbens nye CD vil kunne erhverves til en reduceret pris, forlyder det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top