VM på storskærm i Høje Gladsaxe
Natbio-02-32-14.jpg
Beboer-arrangementer i forbindelse med Danmarks kampe ved fodbold-VM

I Høje Gladsaxe er man så småt ved at komme i VM-stemning, og på lørdag den 16. juni skulle det helst nå ekstatiske højder, når man på storskærm viser Danmark mod Peru.

– Arrangementet kommer til at foregå fra 17-tiden ved bålpladsen på det store grønne areal bag ved Høje Gladsaxe, siger Michael Gravengaard, formand for FSB i Høje Gladsaxe og bestyrelsesmedlem i den Boligsociale Helhedsplan HG.

Opgøret mod Peru er Danmarks første puljekamp under VM-slutrunden i Rusland. Kampen starter kl. 18, og det vil naturligvis være muligt at købe pølser, øl og vand.
– VM-arrangementet lukker ned senest ved 22-tiden af hensyn til de øvrige beboere, siger chefinspektør Ivan Kjær-Andersen.

– Ideen er at folk kommer ind og bruger områderne i Høje Gladsaxe og får en anden oplevelse, end den de er vant til, siger Christine Bille, sekretariatsleder for Vores HG.

Næste større fodboldarrangement i Høje Gladsaxe er torsdag den 21. juni, når Danmark møder Australien. Her forventer man, at kampen vises indendørs i Pulsen, fordi kampen spilles kl. 14.

Danmarks sidste puljekamp mod Frankrig tirsdag den 26. juni kl. 16 vises på storskærm på Bålpladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top