Hop ombord på letbanen til Gladsaxe dagen
Letbanetog.jpg
Letbanen skal gå fra DTU i Lyngby til Ishøj. Ved Gladsaxedagen bliver der nu bare tale om en mindre rundtur ved rådhuset. Foto: Privat.
Der er snigpremiere på banen, der først er klar i begyndelsen af 2025

På Gladsaxedagen lørdag 25. august kan nysgerrige, trafiklystne borgere lade sig transportere rundt af en miniudgave af den kommende letbane.
I 2025 triller Hovedstadens Letbane for første gang afsted på den 28 kilometer lange rute.

Undervejs vil hver enkelt letbanevogn, som har plads til 230 passagerer, stoppe på Gammelmosevej, Buddinge Station, Gladsaxe Rådhus, Gladsaxevej, Gladsaxe Trafikplads og Dynamovej.

Helt så mange mennesker og stop bliver det ikke til på Gladsaxedagen, men de letbanehungrende borgere kan stadig få stillet sulten for en kort stund, når en lille udgave af letbanen tøffer ud på en mindre rute rundt om rådhuset.

Arbejdet med den rigtige letbane er så småt gået i gang. I øjeblikket er ejerkommunerne bag letbanen i gang med at gennemføre de sidste ekspropriationsforretninger, så entreprenørerne kan rykke ind og gøre arealer klar til de første ledningsomlægninger til september.

Se alle aktiviteterne på gladsaxe.dk/gladsaxedagen. Du kan også tilmelde dig en gratis sms-service ved at sende GLX til 1245.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top