10. klasse centret går til scenen
Teater-03-10-14.jpg
Foto: Kaj Bonne
Årets forestilling er Hyrdinden og skorstensfejeren

Kreativiteten plejer at have det rigtig godt, når 10 klasse centret fyrer sin årlige teaterforestilling af. Meget virker nærmest helt professionelt.
Det kan op mod 1.000 af kommunens skole-elever fra 5. til 9. klasserne se i disse dage, hvor årets forestilling Hyrdinden og skorstensfejeren opføres på det gamle Gladsaxe Teater.
Der var premiere i går
Der er over 60 elever involveret. Fordelt på dramalinjen med 20, musiklinjen 20 med og den kreative linje med 20. Musiklinjen har igen i år også lavet en CD, hvor de har indspillet elevernes 9 egne sange, som indgår i forestillingen. Kreativlinjen har udover scenografien og kostumerne også brugt tid på at lave en fantastisk plakat, som også bruges til coveret på CD’en.
I år skal tjenestepigen Asta Potter forsøge at rede Skorstensfejeren og hyrdinden… Forestillingen er skrevet meget frit efter H. C. Andersens eventyr. Dramalinjens elever bringer den til live. Musiklinjens elever har selv komponeret musikken, som indgår i forestillingen og performer live sangene. Scenografien, kostumerne og det visuelle udtryk har Kreativlinje stået for.

 

3 kommentarer om “10. klasse centret går til scenen”

 1. Henrik Silz siger:

  Jeg savner muligheden for at se de billeder af den altid dygtige fotograf, Kaj Bonnes, som ikke bringes i avisen og evt. have mulighed for at købe dem. Det kunne man tidligere. Er det ikke længere muligt?

  Med venlig hilsen
  Henrik Silz

 2. Flemming Juel siger:

  Skal Asta Potter rede Skorstensfejeren og hyrdinden med kam eller børste…?

 3. Henrik Silz siger:

  🙂 Hun forsøger at rede ham med hårene med en kam og redder ham og hyrdinden bagefter…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top