- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

10. klasse centret går til scenen

Kreativiteten plejer at have det rigtig godt, når 10 klasse centret fyrer sin årlige teaterforestilling af. Meget virker nærmest helt professionelt.
Det kan op mod 1.000 af kommunens skole-elever fra 5. til 9. klasserne se i disse dage, hvor årets forestilling Hyrdinden og skorstensfejeren opføres på det gamle Gladsaxe Teater.
Der var premiere i går
Der er over 60 elever involveret. Fordelt på dramalinjen med 20, musiklinjen 20 med og den kreative linje med 20. Musiklinjen har igen i år også lavet en CD, hvor de har indspillet elevernes 9 egne sange, som indgår i forestillingen. Kreativlinjen har udover scenografien og kostumerne også brugt tid på at lave en fantastisk plakat, som også bruges til coveret på CD’en.
I år skal tjenestepigen Asta Potter forsøge at rede Skorstensfejeren og hyrdinden… Forestillingen er skrevet meget frit efter H. C. Andersens eventyr. Dramalinjens elever bringer den til live. Musiklinjens elever har selv komponeret musikken, som indgår i forestillingen og performer live sangene. Scenografien, kostumerne og det visuelle udtryk har Kreativlinje stået for.