- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

AB er super-opsat

Selvom AB tabte den sidste træningskamp til HB Køge 0-2 (0-1) – før sæsonpremieren på søndag mod Lyngby – er holdet og træneren Thomas Nørgaard optimister og super opsat på at komme i gang med turneringen.

Selvom AB tabte den sidste træningskamp til HB Køge 0-2 (0-1) – før sæsonpremieren på søndag mod Lyngby – er holdet og træneren Thomas Nørgaard optimister og super opsat på at komme i gang med turneringen.

-Vi er som løver, der kun venter på at blive at blive sluppet løs. Vi trænger til at komme ud og spille for alvor – efter tre måneders træningskampe og –forberedelser, siger Thomas Nørgaard til Gladsaxe Bladet, en uge før sæsonstarten.

Nok ligger holdet på den anden af de to nedrykningspladser i Nordic Bet Liga’en med 15 point efter Hvidovre med 19 og Brønshøj med 21. Men i de grøn-hvides lejr er troen på bedre resultater i foråret markant

AB-holdet er blevet rettet til, så Jannich Storch afløser Kim Drejs som målmand. Det gjorde han i træningskampen mod HB Køge, og det vil han gøre igen i forårspremieren mod Lyngby, lyder det fra træner Nørgaard.

I den stride blæst på langs ad banen havde holdene hver sin halvleg. AB nåede frem til mange afslutninger i medvinden før pausen, mens HB Køge, der ligger nr. 6 i Nordic Bet Ligaen, gjorde det efter pausen

AB var i teten før pausen uden at få udbytte af anstrengelserne i medvinden, mens HB Køge tog initiativet efter pausen.

Det var en kamp, hvor der undervejs blev vist glimrende fodbold, og hvor Simon Bræmer kunne have scoret kampens første mål på et straffespark begået mod Nichlas Rohde. Men HB Køges målmand Frederik Due fik reddet Bræmers forsøg.

Kort ind i 2. halvleg blev Jannich Storch underløbet, da han skulle gribe bolden. Han faldt uheldigt ned. og lod sig derfor udskifte med U19 målmanden Jacob Jensen, der gjorde det glimrende.

 

Foran

Forinden var HB Køge kommet alene igennem. Hurtige Jeppe Kjær havde passeret Jannich Storch sikkert, så HB Køge kunne gå til pausen foran 1-0, men det kunne lige så godt have været AB, der var foran.

Indskiftede Thomas Ibsen kom fri to gange, men i begge tilfælde fik Frederik Due reddet – og trods et godt AB pres kunne HB Køge øge til 2-0 efter et langt indkast.

-Vi har i optakten fokuseret meget på processen, men fra på søndag er det produktet, resultatet, det gælder. Dér er det resultaterne, der tæller, siger Thomas Nørgard..

-Vi er super opsat og tror fuldt og fast på, at vi får point nok til at blive i Nordic Bet Ligaen, siger Thomas ørgaard.

I sin sidste træningskamp stillede AB i denne opstilling:

Jannich Storch (56. Jacob Jensen), Kasper Kristensen, Jonas Troest,  Casper Grønn, Emil Farver – Rasmus Mathiesen (76. Simon Okosun),  Andreas Baes (72. Thomas Ibsen), Younes Namli (61. Kevin Bechmann Timm), Linus R. Olsson (76. Patrick Naundrup) – Simon Bræmer (61. Semere Haile), Nichlas Rohde (69. Kristian Uth)