AB kom i menneskehænder
AB-Håndbold-02-11-14.jpg
Der var mange tilskuere til pokalkampen, der blev en del af Abs jubilæumsfestligheder. Foto: Kaj Bonne.
Stort nederlag i pokalturneringeng

Stort nederlag i pokalturneringeng

AB´s håndbolddamer fra 3. division fik kærligheden at føle i pokalkampen mod Nykøbing Falster.

38-21 sejrede gæsterne fra Sydhavsøerne, som spiller i Damehåndboldligaen. Her ligger Nykøbing F., næstsidst foran Sønderjyske og to point efter Ringkøbing. Og den forskel var til at se i AB-Hallen, der i dagens anledning var indrettet med en bane på tværs af hallen.

Gæsterne førte uden at overanstrenge sig vildt fra f’ørst til sidst.

Ved pausen førte Nykøbing med 20-8.

Det er som regel hurtigheden, der er den mest iøjnefaldende forskel på hold, der spiller i forskellige rækker. Og dette pokalopgør var ingen forskel.

Nykøbing F. satte sig igennem fra start og markerede straks den forskel, der var og er på to hold fra Ligaen og 3. division

Der var ikke kort og godt ikke noget at komme efter for AB’s tappert kæmpende kvinder, der var bagud med 19 mål, da det så værst ud. Det skal dog godskrives AB-spillerne, at de ikke gav op og kastede håndklædet i ringen, selv da det så sortest ud. De kæmpede til det sidste og blev hverken til spot eller spe. Der var bare den forskel, der må og skal være, når det ene hold nærmest træner dagligt, mens det andet mødes et par gange om ugen og spiller. Tilmed er AB’s bænk meget smal, så det var ulige vilkår, de spillede under.

Hos AB markerede den tidligere Nykøbing-spiller Miamaja Frederiksen sig sammen med Katrine Balkan.og Camilla Rützou

Selvom Nykøbing dominerede klart, var det ingen kedelig kamp. Der blev vist fin håndbold undervejs. Og af et hold, der sidste år var ved at ryge ud, gjorde AB det flot.

 

 

AB-Håndbold-06-11-14
Abs forsvar er igen overlistet.
Foto: Kaj Bonne.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top