Alle blev genvalgt
Stort fremmøde til Socialdemokraternes generalforsamling

Stort fremmøde til Socialdemokraternes generalforsamling

Socialdemokraterne i Søborgs ordinære generalforsamling havde samlet mange medlemmer i Borgernes Hus. En veloplagt formand – Rene Zingenberg – gav i sin beretning en fin opsummering af årets aktiviteter især med fokus på kommunevalget og valgkampen og roste den store medlemsindsats.
Fremadrettet er fokus stillet ind på det kommende EU-valg den 25. maj. Folketingsmedlem Jeppe Bruus gav en klar politisk og pædagogisk status omkring opgaver og udfordringer på Christiansborg inden for lovgivningstiltag samt de forhold der positivt kan støtte det økonomiske opsving. Fulgt op med mange spørgsmål og kommentarer fra salen.
Borgmester Karin Søjberg Holst, samt byrådsmedlemmerne Eva Nielsen, Katrine Skov, Kristine Henriksen og Trine Græse tog os på en tour de force gennem de udfordringer og muligheder Gladsaxe Kommune skal håndtere for både at skabe vækst og velfærd fremover. Troels Neiiendam fortalte om de kommende planer for sundhedsområdet i regionen. René Zingenberg blev genvalgt blev genvalgt som formand, Troels Neiiendam, Peter Dent og Nanny Bisp, Kaj Andersen og Signe Esmann blev genvalgt som bestyrelsesmedlemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top