Alle ville hjælpe til
Fodbold-03-10-14.jpg
Foto: Kaj Bonne.
150 deltog i Værebro Boldklubs indestævne

Lederne af Værebro Boldklubs indestævne i Gladsaxe Sportshal i weekenden løb ind i ikke så lidt af et luksusproblem. Der var nemlig så mange af klubbens unge medlemmer, der godt ville en hånd med og tage en bunke dommertjanser, at der var ved at være trængsel ved tilmeldingen.
-Det hjalp jo givet, at de unge kunne tjene en skilling ved indsatsen, men jeg hæfter mig især ved at de fik nogle gode sociale oplevelser og blev modnet lidt ved at skulle styre kampene, siger boldklubbens formand Jørgen Franck, der fik hjælp af op mod 30 af klubbens medlemmer for at få det hele til at løbe rundt
Og løb rundt gjorde det.
Adskillige fædre kom helt uopfordret hen og sagde tak for et flot stævne. Tak er kun et fattigt ord, men det kan lune noget så gevaldigt.
-Vi har især i mikroafdelingen en vild tilgang. Hele vinteren har ungerne kunnet spille i salen nede i centret, og der er vi privilegeret. Et kontingent på 250 kr. er også til at klare, og så kan man jo få frikontingent, hvis økonomien er helt skidt, siger Jørgen Franck.
Der blev spillet fodbold af hjertens lyst, der blev grædt og grinet og trøstet, og der blev delt pokaler ud i stribevis.
-Vi har købt pokaler for ca. 9.000 kr., og som noget helt nyt i år, så fik den bedste spiller i hver række en mountain bike fra vores samarbejdspartner Giant Copenhagen inde ved Vesterport, siger Jørgen Franck.
Så pludselig sad 7-årige Oliver fra KB-holdet Stjernerne med sin egen vinderpokal, holdets vinderpokal og på en lækker cykel.
Blandt de 150 hold var der et par stykker fra Fyn. Spillere fra Dalum og Fjordager ville også lige være med.

Se mange flere billeder på www.fotokajbonne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top