Behov for en kommunal embedsmand
Det er en skandale, at Folkeskolen i Gladsaxe udsættes for de overgreb, der er beskrevet i sidste nummer af Gladsaxe Bladet.

Økonomiudvalget beslutter hen over hovedet på elever, forældre, lærere, skoleledelse og skolebestyrelse, at nu skal Skovbrynet skole have en ny profil efter sommerferien. Skolens afholdte leder, Jakob Kaufmann, bliver i samme ombæring afskediget. Og de ansatte får sat kniven for struben. Det hele virker som absurd teater. Men det er det ikke. Det er udtryk for en autoritær og arrogant ledelsesstil fra forvaltningens side. Tilsyneladende bakket op af politikerne i økonomiudvalget.

Dette forløb viser tydeligt, at der er et stort behov for en uafhængig kommunal ombudsmand, der bl.a. kan hjælpe borgere og ansatte med at sikre, at de demokratiske spilleregler i kommunen bliver overholdt.

 

Mogens Steenbuch

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top