Cirkeline vandt det hele
ski.jpg
Cirkeline Munck Bigom vandt rub og stub, da hun stillede op til de danske mesterskaber, der denne gang foregik i den svenske sne. Foto: Privat
Fire gange guld ved DM i alpin skisport

Cirkeline Munck Bigom, der bor i Hareskovby og til dagligt går i 9. klasse på Bagsværd Kostskole, vandt samtlige af kvindernes konkurrencer til Alpin DM i Furnæsdalen i Sverige.

Cirkeline har gennem mange år domineret sin aldersklasse, men det er første gang at den 16- årige pige kan skrive Danmarksmester på visitkortet, men det kan hun så til gengæld også gøre hele fire gange. Super G, Storslalom, Slalom og Kombineret er de fire officielle discipliner der konkurreres i til DM og som Cirkeline alle tog guldmedalje i .

For Cirkeline har vinteren har budt på mange ugers træning og en lang række konkurrencer i Norge, Alperne og Pyrenæerne, hvor Cirkeline konsistent har leveret gode resultater, herunder flere top 3 placeringer i konkurrence i Norge og en fin 27. plads til det uofficielle børne- VM i Italien – Trofeo Topolino.

Efter koncentrerede forberedelser i ugerne op til DM lykkedes det for Cirkeline at toppe formen på det helt rigtige tidspunkt til konkurrencerne i Furnæsdalen.  Ud over sine danske mesterskaber, vandt Cirkeline også 4 gange guld i sin aldersklasse U16 og en sølvmedalje i den uofficielle Ski X disciplin. På herresiden var den olympiske deltager fra OL i Sochi, Christoffer Faarup, mest vindende med guld i tre af de fire officielle discipliner.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top