Det var som i 1992
cricket1.jpg
Stående fra venstre: Sami Zeb, Aqdus Rahman, Abuzar Kamal, Ammar Iqbal, Tasif Khan (træner) Foto: Privat.
Cricketdrenge fra AB kom med på afbud og vandt DM

Cricketdrenge fra AB kom med på afbud og vandt DM

Akademisk Boldklub vandt i lørdags Danmarksmesterskabet i indendørs cricket for U13. I en præstation, der minder om fodboldlandsholdets guldmedalje ved EM i 1992, kom holdet fra Akademisk Boldklub med til slutspillet i sidste øjeblik på et afbud, hvorefter holdet fejede al modstand til side og vandt stævnet suverænt.

I den indledende turnering missede U13 holdet fra AB kvalifikationen til slutspillet da holdet endte på en tredje plads i sin række. Blot 6 dage inden slutspillet, kom beskeden at et hold fra Jylland måtte trække sig, og at AB var blevet tildelt den ledige plads.

Det var således et meget undertippet AB hold, som i den første kamp i slutspillet skulle møde rækkens nr. 1 Svanholm. AB’s spillere var tydeligt nervøse og spillede meget forsigtigt. ABs indledende score på 86 point var derfor i den lave ende og så ikke ud til at ville presse favoritterne fra Svanholm meget. Det ændrede sig hurtigt, for spillerne fra AB leverede en fantastisk præstation i marken. Flere Svanholm måtte forlade banen efter spektakulære greb fra AB spillernes side, hvor bolden blev grebet få cm over gulvhøjde. Svanholm endte med kun 60 point og tabte kampen stort.

Bedriften blev gentaget igen næste kamp, hvor Ishøj kun formåede at score 68 point mod et nu meget tændt AB hold. En score som AB passerede nemt for tabet af kun to gærde.

Derved blev holdets sidste kamp mod Horsens til stævnets finale, hvor vinderen ville blive vinder af Danmarksmesterskabet. Det blev en ulidelig spændende kamp. Horsens indledte med 89 point. Da der kun var 18 bolde tilbage af kampen manglede AB stadig 24 point og havde kun et enkelt gærde i behold. AB passerede Horsens score i den allersidste over med kun 3 bolde tilbage og kunne jublende løbe på banen som uventet Danmarksmestre.

Alle AB spillerne ydede en fantastisk indsats. Sami Seb blev kåret som turneringens bedste spiller, mens Abuzar Kamal blev kåret som turneringens bedste keeper.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top