Du kan nå det endnu!
Seniorakademiet har været ramt af forsinket levering af programmer, og mange har først nu fået det i hånden. Derfor er flere af aktiviteterne flyttet 2-3 uger frem i tiden, så flere kan sikre sig en plads på holdene i Sundhed, Video, Litteraturkreds, Slægtsfortælling, Dit liv i billeder eller Lokalhistorie.

Seniorakademiet har været ramt af forsinket levering af programmer, og mange har først nu fået det i hånden. Derfor er flere af aktiviteterne flyttet 2-3 uger frem i tiden, så flere kan sikre sig en plads på holdene i Sundhed, Video, Litteraturkreds, Slægtsfortælling, Dit liv i billeder eller Lokalhistorie.

SeniorAkademiet laves i samarbejde mellem Gladsaxe Kommune, FO og en række frivillige ildsjæle.

Kontakt FO på 44 44 11 17 hvis du mangler et program eller vil spørge til de enkelte aktiviteter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top