- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Event med sportsbriller

Torsdag eftermiddag og aften var der linet op til dialog med kunderne hos Rokkjær Specialoptik på Bagsværd Hovedgade 81. Emnet var sportsbriller fra Adidas. På invitationen stod der: For at få det bedst mulige ud af din sport, kræver det et godt syn. Især hvis din sport foregår i høj hastighed.

”Vi viser hele kollektionen frem for kunderne og fortæller dem om de muligheder der er,” fortalte Annebritt Rasmussen, optometrist og ejer af butikken.

Sportsbrillerne fra Adidas har et unikt koncept. Glassene er designet, så brugeren får det bedste syn i alle vejr- og lysforhold. Glassene i brillerne kan for eksempel udskiftes. Derudover er brillerene justerbare, og de kan som noget helt unikt leveres med brillestyrke.

”Det er fantastiske sportsbriller, som man faktisk kan bruge i alle sportsgrene,” fortalte Annebritt Rasmussen. Det var også muligt at høre om kontaktlinser til sportsbrug.

Eventen er den første Rokkjær Specialoptik holder efter åbningen i oktober. Men Annebritt Rasmussen har masser af planer fremover.

”Til daglig hjælper jeg folk med at afhjælpe deres synsproblemer, men jeg vil også gerne lave events, arrangementer eller foredrag, der giver mulighed for dialog med bagsværdborgerne.”