annonce
Få info om naturen via smartphonen
Naturinfo-02-10-14.jpg
Foto: Kaj Bonne
Eksperiment ved Bagsværd Sø

Når man er ude at gå dukker der af og til ting op, som man godt kunne tænke sig en forklaring på. Naturfænomener, skulpturer bygninger etc.,

Med en smartphone ved hånden kan borgere nu, når de færdes i området ved Bagsværd Søpark, scanne sig til information og historie om området, som ligger mellem Bagsværd Sø og Bagsværdvej.

Gladsaxe Kommunes Miljøudvalgsformand Tom Vang Knudsen (A) indviede i onsdags ’NaturInfo’ hvor borgerne, via deres smartphone, kan scanne de QR-koder, der er opstillet i Bagsværd Søpark, som er området mellem Bagsværd Sø og Bagsværdvej. QR-koderne giver adgang til information om naturen der, hvor borgerne står. QR-koderne er opstillet ved alle indgange til naturområdet samt på informationsstolperne inde i området.

-De fleste af os kan nok nikke genkendende til, at være i et område, hvor man gerne vil vide mere om lige det sted. Med den nye NaturInfo kan borgerne netop få information om området, mens de er der. Hvis QR-koderne bliver en succes vil vi på sigt udbrede NaturInfo til også at omfatte de øvrige naturområder i Gladsaxe, siger formand for Miljøudvalget, Tom Vang Knudsen (A).

Få info om natur og historie der, hvor du er
På Naturinfo kan man læse om naturområdet Bagsværd Søpark, områdets historie, se billeder af de dyr og planter, der færdes i området og meget mere.
Læs mere om NaturInfo pågladsaxe.dk/naturinfo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top